Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010


Η Αλεξάνδρα (inspiration partout) με έκανε tag σ' ένα από τα αξιολάτρευτα blog-games και αφού είναι και η πρώτη φορά που κάποιος με προσκαλεί να παίξω σ' ένα τέτοιο παιχνίδι (ναι ναι μετά από 3 χρόνια σαν blogger είναι η πρώτη φορά που κάποιος με παίζει και μένα!!!!) είπα να παίξω!!!! το παιχνίδι λοιπόν έχει τίτλο "I love...."

So these are 10 things i love :

1. Ο αχνιστός καφές σε μία μεγάλη κούπα στον καναπέ με μία μικρή λεπτή κουβέρτα, τα πρωινά του Σαββάτου στο σπίτι, συντροφιά μ' ένα καλό βιβλίο μπροστά στο παράθυρο.

2. Το "άραγμα" με τους φίλους στο υπόγειο, στους άβολους καναπέδες, με την μουσική να παίζει στο shuffle του ipod και από pink floyd να πηγαίνουμε σε Χατζηδάκη ενώ εμείς μιλάμε για το τι θα κάνουμε το Καλοκαίρι, και ας είναι Οκτώβριος!

3.Τις άσκοπες βόλτες με το αυτοκίνητο στους δρόμους της Αθήνας με τέρμα την μουσική και κλειστά τα παράθυρα.

4.Μία καλή ταινία με κλειστά όλα τα φώτα

5. Τα απολαυστικά λογοτεχνικά βιβλία που δεν μπορώ να τα αφήσω από τα χέρια μου αν δεν ρουφήξω το περιεχόμενο μέχρι την τελευταία του σταγόνα

6. Τα γεμάτα σάλια και τρίχες παιχνίδια με την Πύρρα, τον Μπαλά και τον Μαρξ στον κήπο τα Κυριακάτικα πρωινά.

7.Τις στάλες τις βροχής πάνω στο τζάμι μου που χαράζουν την δικιά τους πορεία δημιουργώντας νέα μονοπάτια για τις επόμενες....

8.Τα ταξίδια και όλα τα μυστήρια που κρύβουν!!!!

9.Τα πειράγματα με τις αδερφές μου....

10.Αυτό το blog γιατί αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου και είναι ένα είδος ψυχανάλυσης! Γιατί απλά έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου και έβγαλα μέσα από τον πάτο του δικού μου κουτιού συνασθήματα και σκέψεις που δεν γνώριζα πως υπάρχουν.

Τώρα κανονικά θα έπρεπε να κάνω tag και εγώ 10 ακόμα άτομα αλλά λέω να μην πιέσω κανέναν.... οπότε όποιος θέλει παίζει!!!!!!

2 σχόλια:

Inspiration partout είπε...

aragma me filous e?hahaha!!!I love tin sapila mas!!!polloi mas katigoroun gia iperboliko aragma alla ama i parea einai kali dn xreiazesai polla!!euxomai panta na iparxoun xalara sabbata me kafe kai stales broxis sto parathiro sou!!!

pandora's box είπε...

@ Inspiration Partout...

Κάποτε πίστευα πως το σημαντικό στην ζωή είναι να έχω πολλούς ανθρώπους γύρω μου και να γελάω συνέχεια κάνοντας και αυτούς να γελάνε. Η ζωή μου απέδειξε πως έκανα μέγα λάθος. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία, αυτό που έχει νόημα, είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου να σε κάνουν να γελάς.

Λίγα είναι τα άτομα πλέον δίπλα μου αλλά αυτοί είναι που πραγματικά αξίζουν. Όπως και να περνάω λοιπόν μαζί τους τις ώρες μου, είτε σ' ένα μεγάλο club είτε σ' ένα υπόγειο με σάπια έπιπλα και μουσική από το ipod σημασία έχει ότι είμαι μαζί τους.

απλά σας ευχαριστώ... ;-)