Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Απορω!!!!!!


Θα αλλάξω για λίγο στυλ γιατί η αδικία με πνίγει.. και όχι μόνο εμενα!!!!!!!!!!

Ζούμε σε μία εποχή που οι λέξεις ποιότητα ενημέρωση και σεβασμός μένουν απλά για να τις θαυμάζουμε! έχουμε ξεχάσει τις πραγματικές σημασίες τους! και κάποιοι ονειρεύοντε να γίνουμε όλοι μας μία Πετρούλα ώστε να μπορούν να μας χειραγωγήσουν ευκολότερα!!!!

αφορμή αυτού του ξεσπάσματος μου είναι τα νέα που είχαμε σήμερα από τον Alpha! Νωρίς σήμερα το απόγευμα διάφορα blogs μας ενημέρωσαν πως έληξε η συνεργασια του καναλιού με την εκπομπή του κ. Βαξεβάνη!
Ο Κώστας Βαξεβάνης στο site της εκπομπής το Κουτί της Πανδώρας (www.koutipandoras.gr) έγραψε "ΤΕΛΟΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ" μαζί με την υπόσχεση για μια ολοκληρωμένη επισημη ανακοινωση μεσα απο το site της εκπομπης,την οποια αναμενουμε με εξαιρετικο ενδιαφερον..!


σύμφωνα με το www.troktiko.blogspot.com (από troktiko στις 7:05 μμ) η ιστορία έχει ως εξής:


"Το τι έγινε μεταξύ του Παπαδρόσου και του Βαξεβάνη στον ALPHA δεν λέγεται. Ε, τι να κάνουμε; Έπεσε σε...βράχο ο διευθυντής του big in japan. Και όταν πήρε τον προγραμματισμό να δει πότε θα παίξει η εκπομπή του, έμαθε ότι κόπηκε από τώρα!

Παίρνει στο τηλέφωνο τον διευθυντή του ALPHA που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από την γραμματεία τύπου (ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ)και του λέει:

"Κοίτα εγώ...δεν είμαι σαν τους άλλους που κοροϊδεύεις ότι δήθεν δεν ήξερες ότι θα κοπούν και ετοιμάζεις ενδυματολογικά τον επόμενο. Είμαι καλός στην δουλειά μου και γίνομαι κακός όταν με αδικούν. Κάτι Κυπατζήδες και δημοσιογράφους που πληρώνονται από τα γραφεία τύπου, τα ξεσκίζω" φέρεται να είπε ο Κώστας Βαξεβάνης για το "Κουτί της Πανδώρας", που ήταν πετυχημένη και ποιοτική εκπομπή.

Και το εύλογο ερώτημα που τίθεται με αυτή την ευκαιρία είναι ένα:Πώς είναι δυνατόν ένας δ/ντης σταθμού να αμείβεται (όσο καιρό ήταν τέλος πάντων, σύμφωνα με τις λίστες) από την γραμματεία τύπου; Ποιός διασφαλίζει ότι τα θέματα δεν θα τα μάθει κάποιος υπουργός ή δεν θα πάνε στα σκουπίδια; Τι γίνεται ρε παιδιά; Οι Γερμανοί τι λένε; Αυτοί αποφασίζουν;"
ενώ λίγο αργότερα το Πρεζα TV (www.prezatv.blogspot.com)κάνει ανάρτηση του παρακάτω κειμένου :


Δευτέρα, Μάρτιος 23, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 8:21 μμ


Μεχρι και την εκπομπη του Βαξεβανη "Το κουτι της Πανδωρας" εκοψαν οι Γερμαναραδες του Alpha Rtl απο το νεο προγραμμα του σταθμου...καθως οπως ειναι λογικο...τετοιου ειδους εκπομπες,δεν θα ταιριαζουν στις χαζοχαρουμενες super ουαου εκπομπες και παιχνιδια του σταθμου...ο οποιος θελει να αλλαξει προφιλ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: